Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

OIVA SQUARE - 100% vinyylikangas, SL1, Easy Clean, Wetcare

Oiva Square, paloturvallisen Permablok3-kokoelman kaikissa kankaissa on Permablok3-antibakteeri-, antimikrobi- ja homeenestokäsittely, minkä ansiosta kankaat soveltuvat erinomaisesti erittäin vaativiin olosuhteisiin kuten esimerkiksi sairaaloihin, vanhainkoteihin ja muihin hoivaympäristöihin sekä pikaruokala- ja ravintolasisustuksiin. Permablok3-kankaat ovat vedenpitäviä, pakkasenkestäviä ja niissä on erinomainen värin valonkesto.

Scribe on Permablok3-kokoelman laadukas ja kestävä verhoilukangas kauniilla luontoaiheisella kuosilla. Himmeästi hohtava pinta tekee kankaasta näyttävän julkitilakankaan, ja värikartasta löytyy vaihtoehtoja yhtä lailla perinteisiin kuin trendikkäisiin ympäristöihin.

Kaikkien Permablok3-kokoelman kankaiden puhdistukseen voi käyttää desinfiointiaineita tai alkoholiliuoksia. Sopivia desinfiointiaineita ovat esimerkiksi cosiMed, Henkel-Ecolabin Incidin-sarja, B. Braun Melsungen Melisep, Quatohex ja Melsitt, sekä Schulke & Mayrin Esemfix. Tarkempi lista pyydettäessä.

Näin varmistutaan siitä, että käytössä on jatkuvasti hyvässä kunnossa olevat, puhtaat ja hygieeniset verhoilupinnat. Uudenlainen käytäntö parantaa merkittävästi tilojen hygieniaa ja viihtyvyyttä.

Vinyylikankaan tuotetiedot ja ominaisuudet lueteltu alla lisätiedoissa.

Keinonahka on vettäläpäisemätön, WetCare.

Tämä vinyylikangas on Easy Clean, puhdistus vedellä paikallisesti, ei vesipesua. Tahrat kuten rasva, veri, aurinkorasva, liitu tai vesiliukoinen tussi lähtevät vinyylipinnasta helposti pyyhkimällä.

Oiva Square-vinyylikankaasta on saatavilla 6 eri värivaihtoehtoa. Tästä klikkaalla pääset värikarttaan.

Vinyylikankaalla voidaan verhoilla kaikki myymämme tuotteet tai teettää esimerkiksi irtopäällisiä olemassa oleviin tuoleihin.

Kysy väreistä, malleista ja kankaan soveltuvuudesta käyttöönne asiakaspalvelustamme, p. 0400 795 286 tai vesa.lipsanen@oivapalvelut.fi

Lasketaan tarjous halutuista kalusteista tällä materiaalilla!

Saatavilla kaikkiin verhoiltaviin tuotteisiin!

Tuote: 100010-LTS

Lisätiedot

PALOTURVALLISUUSLUOKKA: EN 1021-1+2, (SL1), IMO A652(16)
MATERIAALI: 100% vinyl, EN 20811 nestettä läpäisemätön, antimikrobi, antibakteeri, homeenesto-käsittely
LEVEYS: 137cm
PAINO: 685g/m2
MARTINDALE/HANKAUSKESTO: 100 000
VALON KESTÄVYYS: 7 / 8
MUUT OMINAISUUDET: pakkasenkesto, kemiaalien kesto, erinomainen hankauskesto
PESUOHJE : Pese miedolla saippualla ja vedellä. Huuhtele puhtaalla vedellä ja painele kuivaksi pehmeällä valkoisella puuvillakankaalla.

Suosittelemme myös

OIVA-LIUKUOVIKAAPPI 120, LUKITTAVA

liukuovikaappi_futra.jpg&width=280&height=500
Oiva Ergo-säilytyssarja on edullinen kodin, toimiston ja hoivakodin käyttöön. Nopea toimitus.
Oiva Ergo-säilytyskalusteemme ovat kestäviä ja tukevia. Hyvät ja laadukkaat kaapit, hyllyt sekä laatikostot takaavat riittävät säilytystilat toimistotarvikkeille.
Oiva Ergo-liukuovikaappi, jonka lukittavissa..

Tuote: 740505-FUT

Paino: 20 kg

Hinta: 379.00 €422.00 €

X5 AIR-TYÖTUOLI, ERGONOMINEN ISTUIN JA SELKÄ

x5-air-tyotuoli_musta.jpg&width=280&height=500
UUTUUS! X5 Air-työtuoli
X-sarjan työtuoleissa on uudenlainen syncro-mekanismi, jossa myös istuimen kallistuksen kulmaa voi säätää erikseen. Näin voit vapaasti säätää istuimen ja selkänojan välisen kulman valitsemaasi asentoon. Ergonomista istumista tarjoavan X-sarjan työtuoleissa käytetään italialaista..

Tuote: 740912-FUT

Paino: 14 kg

Hinta: 519.00 €560.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »