Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

OIVA SQUARE - 100% vinyylikangas, SL1, Easy Clean, Wetcare

Oiva Square, paloturvallisen Permablok3-kokoelman kaikissa kankaissa on Permablok3-antibakteeri-, antimikrobi- ja homeenestokäsittely, minkä ansiosta kankaat soveltuvat erinomaisesti erittäin vaativiin olosuhteisiin kuten esimerkiksi sairaaloihin, vanhainkoteihin ja muihin hoivaympäristöihin sekä pikaruokala- ja ravintolasisustuksiin. Permablok3-kankaat ovat vedenpitäviä, pakkasenkestäviä ja niissä on erinomainen värin valonkesto.

Scribe on Permablok3-kokoelman laadukas ja kestävä verhoilukangas kauniilla luontoaiheisella kuosilla. Himmeästi hohtava pinta tekee kankaasta näyttävän julkitilakankaan, ja värikartasta löytyy vaihtoehtoja yhtä lailla perinteisiin kuin trendikkäisiin ympäristöihin.

Kaikkien Permablok3-kokoelman kankaiden puhdistukseen voi käyttää desinfiointiaineita tai alkoholiliuoksia. Sopivia desinfiointiaineita ovat esimerkiksi cosiMed, Henkel-Ecolabin Incidin-sarja, B. Braun Melsungen Melisep, Quatohex ja Melsitt, sekä Schulke & Mayrin Esemfix. Tarkempi lista pyydettäessä.

Näin varmistutaan siitä, että käytössä on jatkuvasti hyvässä kunnossa olevat, puhtaat ja hygieeniset verhoilupinnat. Uudenlainen käytäntö parantaa merkittävästi tilojen hygieniaa ja viihtyvyyttä.

Vinyylikankaan tuotetiedot ja ominaisuudet lueteltu alla lisätiedoissa.

Keinonahka on vettäläpäisemätön, WetCare.

Tämä vinyylikangas on Easy Clean, puhdistus vedellä paikallisesti, ei vesipesua. Tahrat kuten rasva, veri, aurinkorasva, liitu tai vesiliukoinen tussi lähtevät vinyylipinnasta helposti pyyhkimällä.

Oiva Square-vinyylikankaasta on saatavilla 6 eri värivaihtoehtoa. Tästä klikkaalla pääset värikarttaan.

Vinyylikankaalla voidaan verhoilla kaikki myymämme tuotteet tai teettää esimerkiksi irtopäällisiä olemassa oleviin tuoleihin.

Kysy väreistä, malleista ja kankaan soveltuvuudesta käyttöönne asiakaspalvelustamme, p. 0400 795 286 tai vesa.lipsanen@oivapalvelut.fi

Lasketaan tarjous halutuista kalusteista tällä materiaalilla!

Saatavilla kaikkiin verhoiltaviin tuotteisiin!

Tuote: 100010-LTS

Lisätiedot

PALOTURVALLISUUSLUOKKA: EN 1021-1+2, (SL1), IMO A652(16)
MATERIAALI: 100% vinyl, EN 20811 nestettä läpäisemätön, antimikrobi, antibakteeri, homeenesto-käsittely
LEVEYS: 137cm
PAINO: 685g/m2
MARTINDALE/HANKAUSKESTO: 100 000
VALON KESTÄVYYS: 7 / 8
MUUT OMINAISUUDET: pakkasenkesto, kemiaalien kesto, erinomainen hankauskesto
PESUOHJE : Pese miedolla saippualla ja vedellä. Huuhtele puhtaalla vedellä ja painele kuivaksi pehmeällä valkoisella puuvillakankaalla.

Suosittelemme myös

OIVA-SATULATUOLI TOP 40

toppe_satulatuoli20krominahka.jpg&width=280&height=500
Ergonominen, laadukas Oiva-satulatuoli istuimen kallistuksen säädöllä, istuin aitoa nahkaa, väri musta.
Rakenne ja ominaisuudet, perusmalli: - istuimen kallistuksen säätö - istuimen korkeuden säätö: säätöalue 57 - 76 cm - istuimen leveys 40 cm - kromiristikko Ø 58 cm
Toimitus: osina, pahvipakkauksessa..

Tuote: 470901-TOP

Paino: 8 kg

Hinta: 179.00 €198.00 €

Light UP Mesh 250SL-TYÖTUOLI

lightmesh02030000001021.jpg&width=280&height=500
Moderni verkkoselkäinen työtuoli monipuolisilla säätöominaisuuksilla. Kapea selkänoja, musta läpinäkyvä Mesh-kangas verhoilu selkänojassa. Istuin vakio harmaa kangas verhoilu.
Saatavana käsinojilla (2 mallia) tai ilman käsinojia. Istuin: * korkeuden säätö kaasujousella * istujan painon mukaan säädettävä..

Tuote: 500250-TOP

Paino: 14 kg

Hinta: 329.00 € - 408.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »